Image: 

Werkwijze

“Ik verdiep me waar mogelijk uitgebreid in de activiteiten van de cliënt, inclusief het concurrentieveld, de ondernemingscultuur, de strategie en andere drijfveren. Dat is niet alleen belangrijk, maar maakt mijn werkt ook leuker. Op die manier krijg ik snel inzicht in de werkelijk belangrijke aspecten van de onderneming. Een goed persoonlijk contact is daarbij onmisbaar."

Deze benadering werkt goed. Zo worden niet alleen de rechten van de cliënt beschermd, maar worden bovendien de commerciële belangen optimaal ondersteund. Door de ruime internationale ervaring in het bedrijfsleven kan Luuk, waar dat gewenst is, ook op strategisch niveau een sparing partner zijn.

"Mijn werkwijze is eens treffend  door een cliënt beschreven als “virtuele – inhouse - lawyer”, door direct contact met niet alleen het management, maar ook met de andere relevante functies binnen de organisatie van de cliënt.”

Luuk van der Laan is vrijwel permanent beschikbaar met korte en snelle communicatielijnen, via telefoon, email en videocalls via de vele beschikbare platforms wanneer dat kan, en door face-to-face contact wanneer dat nodig of gewoon beter is. 

Tekst right: 

Enkele kernbegrippen:

  • Brede internationale juridische ervaring;

  • Toegang tot een wereldwijd netwerk van advocaten;

  • Focus op de (bedrijfs-)doelstellingen van de cliënt;

  • Een jurist met technisch inzicht en een goed gevoel voor cijfers met oog voor het vereiste evenwicht in commerciële relaties;

  • Kennis van interne beslissingsprocessen;